Nu uitaţi să trageţi scara după voi, imediat după ce urcaţi!

Florin Diaconu
Dacă n-o fi de ajuns, mai construim câteva, în pomii din jur: cu grijă, însă, să nu stricăm florile...

Dacă n-o fi de ajuns spaţiu pentru noi toţi, mai construim câteva căsuţe din acestea, în pomii din jur: cu mare grijă, însă, să nu stricăm cumva florile…

Vă doresc, dear friends, să aveţi parte de o primăvară absolut fabuloasă, petrecută – pe cât se poate – într-un colţ de lume (sau , mai degrabă, de Rai coborât, măcar temporar, la noi, pe Pământ) care să arate exact ca acela din fotografia de mai sus. Vă aştept, deci, cu mare voioşie, în casa suspendată. Cu două rugăminţi: dacă vedeţi că dorm, nu mă treziţi – e-ntr-adevăr minunat să poţi sforăi, când apuci, măcar câteva  ore-n plus, la orice oră-a zilei; şi nu uitaţi, de asemenea, să trageţi scara după voi, imediat după ce urcaţi, ca să nu ne invadeze cumva toţi nepoftiţii (ah, cum ar fi să ne trezim pe cap, de exemplu, cu Alina Gorghiu şi Liviu Dragnea sau, eventual, chiar şi cu Ion Iliescu, venit să ne doinească, aşa cum ştie el mai bine, despre valorile cele perene ale socialismului?).

Ah, era să uit: aduceţi, dacă vă lasă inima, şi cât mai multe muzici faine, ceva DVD-uri cu filme bune, bomboane de ciocolată în orice cantitate (am calculat – e spaţiu de depozitare pentru şase tone!); ca şi măcar 80 de porţii mari de cartofi prăjiţi, cu multă brânză rasă deasupra, plus 40 de beri (din acelea cu ghimbir, aş prefera, eu unul; sau Spitfire ori Bengal Lancer, dacă e mai OK pentru voi), ca şi vreo două sau trei butelci de Grand Marnier (sau, dacă nu găsiţi aşa ceva, de Cointreau). În rest, ne-om descurca noi cumva, pun pariu! See you soon!

În cel puţin q6 locuri pe care rămâne să le descoperi cu mijloacele tale proprii de bord, dacă te uiţi mai de-aproape, cregile înflorite arată aşa.

În cel puţin 16 locuri pe care rămâne să le descoperi tu, cu mijloacele tale proprii de bord (că doar n-o să-ţi spun eu chiar totul), dacă te uiţi mai de-aproape şi cu atenţie, crengile înflorite arată aşa.

Comentează acest articol:

comentarii