File de poveste: Grindeanu, băiat bun!

Florin Diaconu
Markere de scris pe tablă, plus o bucată de carton colorat, plus nevoia firească de a răspunde cumva mesajului soției premierului, care ne ceartă pe toți, într/o postare pe Facebook, spunându-ne că, de fapt, domnul Grindeanu e băiat bun.

Markere de scris pe tablă, plus o bucată de carton colorat, plus nevoia firească de a răspunde cumva mesajului soției premierului, care ne ceartă pe toți, într-o postare recentă pe Facebook, spunându-ne că, de fapt, domnul Grindeanu e băiat bun.

Am primit, acum două zile, de la doi prieteni buni, niște cartoane tare frumos colorate. Încerc, pe cât pot, să le folosesc cât mai bine 🙂 Iată aici, prietene, așternute pe un astfel de carton, unul de culoarea înghețatei de fistic, gândurile mele pentru premierul ce crede că, gata, poate răsufla pe deplin ușurat, după eșecul previzibil al moțiunii de cenzură. Mai vorbim, cred, pe tema asta. A, și în fundal, trei cărți realmente interesante pentru cine-i într-adevăr pasionat de relații internaționale & studii strategice. Pe una din ele o s-o iau cu mine, căci am ceva de mers cu metroul până ajung în Piața Victoriei 🙂 Ne vedem acolo, prietene!

Comentează acest articol:

comentarii