Penalilor de la vârful PSD + ALDE, mulțumiri din inimă!

Florin Diaconu
Cu Iolanda Stăniloiu, Creguța Roșu și Dan Roșu, prieteni de-o viață, în Piața Victoriei. Ne-a fotografiat o domnișoară care a venit la grupul nostru și ne-a zis, direct, că ar vrea să stea singură, până îi vin prietenii. Ne bucură că ne-am întâlnit cu ea și sper s-o mai vedem și-n zilele următoare.

Cu Iolanda Stăniloiu, Creguța Roșu și Dan Roșu, prieteni de-o viață, în Piața Victoriei. Ne-a fotografiat o domnișoară care a venit, la un moment dat, la grupul nostru și ne-a zis, direct, că ar vrea să nu stea singură, până îi vin prietenii. Ne bucură că ne-am întâlnit cu ea și sper s-o mai vedem și-n zilele următoare. Știm despre ea doar că a terminat una din facultățile cu profil economic de la Dimitrie Cantemir.

Am și de ce, prieteni! De când au început protestele masive din Piața Victoriei, stau în aer liber cel puțin 4-5 ore pe zi, iar adesea mai mult. Asta nu-i rău deloc, deci mulțumesc din inimă partidului-stat, și penalilor atât de agitați de la vârful PSD și ALDE că are atâta grijă de sănătatea mea! Vorbesc și mult mai puțin la telefon, ca să economisesc, cât pot, bateria pentru momentele când aprindem lanternele, cu toții (spre știința domnului Cristoiu, și telefonul meu are și capacitatea de a lumina, iar asta nu-i deloc rău, când e întuneric pe scară și-mi caut cheile în geantă). Nemaivorbind la telefon cu orele, am, în sfârșit, vreme să vorbesc cu cei de lângă mine, lucru pentru care de asemenea mulțumesc partidului-stat și penalilor care s-au cocoțat la vârful coaliției de guvernare. Ieri, când am ajuns la Piața Victoriei, doi domni încercau să lege, între doi stâlpi, lângă Muzeul Antipa, un banner pe care scria CEAI CALD. L-am ajutat cât am putut pe cel mai subțirel dintre ei să se urce pe un stâlp. N-a fost chiar așa ușor, dar nu-i bai, și mulțumesc din inimă partidului-stat și penalilor la care am făcut deja trimitere că, iată, îmi oferă prilejul să fac exerciții fizice intense, măcar din când în când. Tot la categoria exerciții fizice pentru care partidul-stat și numiții penali merită mulțumiri sunt și momentele, dese, în care toată piața cântă CINE NU SARE, NU VREA SCHIMBARE! Și toți sărim, pe loc, minute bune. Nu-i deloc rău pentru inimă; și nici pentru mușchii picioarelor, zic eu! În sfârșit, de multă vreme nu m-am mai întâlnit, în fiecare zi, cu atâția prieteni (inclusiv unii cu care nu mă mai văzusem de ani buni). Și pentru acest lucru mulțumesc, din inimă, partidului-stat și penalilor de la vârful PSD și ALDE! O să fie, desigur, ceva mai dificil cu toate acestea, atunci când începe semestrul II, fiindcă am ore multe. Dar nu-i bai, ele se termină, toate, la 20.20, și în cel mult 20-25 de minute pot fi la Piața Victoriei. Așa că, la naiba, partidul-stat și penalii de la vârful PSD + ALDE o să tot aibă parte de mulțumirile mele încă MULTĂ vreme. Mulțumiri, deci, plus exerciții fizice, plus CINE NU SARE, NU VREA SCHIMBARE!

Mai tânăra noastră prietenă, cu Iolanda, Crenguța și Dan. Poate ne-om revedea în zilele ce vin.

Mai tânăra noastră prietenă, cu Iolanda, Crenguța și Dan. Poate ne-om revedea în zilele ce vin.

Comentează acest articol:

comentarii